Kerst inzamelactie 2017

26 October 2017

In de maand december 2017 hopen we weer onze kerstactie te houden. Dit betekent dat we dan bij diverse winkels in de gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum een inzameling houden onder het winkelend publiek.

Vorig jaar was dit een daverend succes en op deze manier hebben we onze voorraad flink kunnen aanvullen en veel extra’s kunnen uitdelen voor de kerstdagen en de jaarwisseling. Om dit weer mogelijk te maken hebben wij uw hulp nodig!

In de praktijk betekent dit dat u of op vrijdag 15 of zaterdag 16 december in een van de supermarkten wilt staan om voedsel en giften in ontvangst te nemen. Het gaat dan om het staan in blokken van 2 uur achtereen, met 2 personen en waarna u wordt afgelost door een volgend team.

Op de vrijdag gaat om de tijd tussen 09.00 en 20.00 uur en op de zaterdag om de tijd tussen 09.00 en 17.00 uur.

Het gaat om bemensing in de winkels in Delfzijl en Appingedam. De volgende winkels werken mee: de Jumbo’s, de Aldi's, de Coop en de Albert Heijns. Ook de Lidl werkt mee, maar op dit moment weten we nog niet hoe zij dit willen gaan invullen. Let op: de data voor Albert Heijn Banus in Appingedam zijn 8 en 9 december.

Wilt u mee helpen? Geef u dan op via ons mailadres: info@voedselbankappingedamdelfzijl.nl. Onder vermelding van uw naam en telefoonnummer en de tijden waarop u kunt/wilt staan.

Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.
 

Meer nieuws
Kerst inzamelactie 2017